perjantai 20. lokakuuta 2017

Pohjois-Espoon ja Leppävaaran alueen liikkumiskysely on käynnistynyt


HSL on laatinut liikkumiskyselyn Pohjois-Espoon ja Leppävaaran alueen liikkumistottumusten ja matkustustarpeiden selvittämiseksi. Kysely on auki 20.10.5.11.2017. Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.

Käy vastaamassa ja kerro omista ja perheenjäsentesi matkoista, joiden lähtöpaikka tai määränpää on Pohjois-Espoossa tai Leppävaaran alueella. Kyselyyn ovat tervetulleita vastaamaan myös henkilöt, jotka eivät käytä joukkoliikennettä!

Edit: kysely sulkeutunut 5.11.2017

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Linjan 502 voisi laittaa ajamaan Sellon ohi Leppävaarankatua Friisinmäkeen. Siinä parantuisi radan eteläpuolisen Leppävaaran yhteydet kerralla. Myös muita linjoja voisi laittaa ajamaan terminaalien ohi.

  VastaaPoista
 3. Hei, kyselyn kartta on vaikea käyttää, kun zoomatessa lähemmäs kadunnimet vain pienenevät - niitä vain tulee tielle tiheämpään, eikä tekstin koko suurene. Pienestä tihrusta ei ota selvää! Kartan hakutoiminto ei myöskään löydä mitään osoitteita, se sanoo "ei löydy." jokaisesta osoitteesta jota siihen yrittää syöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos palautteestasi! Karttakyselyssä käytetään Maptionnaire työkalua, joka käyttää Open Street Map -karttapohjaa. OSM-kartoissa osoitehakuun tulee kirjoittaa osoitteen lisäksi myös kunta, jossa katu sijaitsee. Kadunnimien zoomautuminen on todennäköisesti myös OSM-karttojen ominaisuus, mutta laitan asiasta kyselyä eteenpäin ja katson, voiko asialle tehdä jotain.

   Poista